Mag ik nog wat wind van achteren?

2013

Boekenwerk.nl:

"Jace van de Ven is oud-redacteur van Brabants Dagblad en eerste stadsdichter van Tilburg. Als auteur van wielerverhalen wordt hij regelmatig uitgenodigd om zijn verhalen voor te lezen voor wielerverenigingen. De vele verzoeken om zijn teksten eens in boekvorm uit te brengen heeft hij nu gehonoreerd in deze handzame bundeling van zijn mooiste verhalen. Geschreven met wind mee..."

Lees hier alvast een verhaal.

Te koop
€ 14,95
Informatie:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Het geheim van de Kempen

2012

Het geheim van de Kempen, een toertocht van 135 of 75 kilometer langs heide, weiden, velden, bossen en vennen in de Nederlandse en Belgische Kempen.Speciaal voor deze tocht schreef Jace van de Ven ‘Het geheim van de Kempen’, een roman die zich afspeelt op diezelfde route. Met illustraties van Ivo van Leeuwen.

Te koop
€ 5,00
Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

 


Dagboekbroeders

“Drie vooraanstaande kunstenaars hebben elke dag in 2009 respectievelijk een schilderij geschilderd, een foto gemaakt en een verhaal of gedicht geschreven. Dus 3 x 365 kunstwerken, prachtig vormgegeven door Irma Booman van Bowprint International te Haghorst in een bijna 1000 pagina’s tellend kunstboek gestoken in een luxe boekenhuls; voorzien van een genummerd certificaat!”